Twoja przeglądarka wymaga aktualizacji. Strona może nie dzialać prawidłowo.

Zamówienia złożone przed 18:30 są wysyłane tego samego dnia
Darmowa dostawa powyżej 340 zł
Wydłużony okres zwrotów do 31 stycznia 2025 roku
Nasi klienci oceniają nas na pięć gwiazdek

Noże do steków Victorinox: do najsmaczniejszych steków

Victorinox udoskonalił sztukę tworzenia noży, a ich noże do steków są tego dowodem. Właśnie dlatego ludzie wielokrotnie decydują się na zakup noża Victorinox. Chociaż technicznie są one nożami do steków, noże Victorinox są zaskakująco wszechstronne i mogą być użyte do szerokiego spektrum zadań związanych z krojeniem w kuchni. Od krojenia warzyw po owoce, noże do steków Victorinox sobie poradzą.

Czytaj więcej

20 produkty
Szybka dostawa z własnego magazynu
Darmowa wysyłka powyżej 340 zł
Kochamy produkty o wysokiej jakości
Ponad 17.000 produktów
Szybka dostawa z własnego magazynu
Darmowa wysyłka powyżej 340 zł

Noże do steków Victorinox w Knivesandtools

W świecie kulinarnym, a także w świecie scyzoryków, Victorinox jest synonimem niezrównanej jakości. Noże do steków Victorinox są kute z wysokiej jakości stali nierdzewnej, świetnie nadającej się do kuchni.

Ostrość noży do steków jest bardzo ważna. Dlatego noże do steków Victorinox są ostre jak brzytwa w momencie dostawy i zachowują ostrość przez długi czas.

Ich ergonomiczna konstrukcja zapewnia komfort użycia. Od dziesięcioleci profesjonaliści i domowi szefowie kuchni polegają na doświadczeniu i wysokiej jakości produktach Victorinox. Noże do steków Victorinox są niezastąpionym narzędziem dla każdego, kto dąży do perfekcji w kuchni. Ich jakość, ostrość, ergonomiczność, wszechstronność i nieskazitelna reputacja sprawiają, że są one istotną częścią każdego kulinarnego doświadczenia.

Noże do steków: jak wybrać najlepsze?

Dobry nóż do steków ma ostre ostrze, które kroi mięso bez wysiłku i bez jego rozrywania. Możesz wybrać między nożem z ząbkowanym ostrzem lub z gładkim ostrzem. Ząbkowane ostrze pomaga podczas krojenia mięsa, równomiernie rozkładając nacisk. Rezultatem jest bardzo czyste cięcie.