Noże kelnerskie Laguiole: z krainy wina
Delektowanie się lampką dobrego wina staje się jeszcze bardziej szczególne z nożem kelnerskim z kraju, który słynie ze swoich win. Noże kelnerskie Laguiole są wykonywane ręcznie we Francji i reprezentują styl, dobry smak i elegancję. Korkociągi są bogato zdobione i wykonane z luksusowych materiałów.
Właściwości noży kelnerskich Laguiole
Otwieranie butelki wina stanie się jeszcze przyjemniejsze, jeśli użyjesz noża kelnerskiego Laguiole. Korkociąg ma wdzięczny, okrągły kształt i ładne wykończenie. Produkty te nie tylko są praktyczne, są one małymi dziełami sztuki. Noże kelnerskie są tak zaprojektowane, aby świetnie leżały w dłoni, zapewniając bezproblemowe otwieranie butelki wina.
Noże kelnerskie Laguiole: stylowe i eleganckie
Każdy kto pomyśli o nożu Laguiole (niezależnie od tego, czy jest to nóż do steków, nóż stołowy czy nóż klelnerski) wyobrazi sobie piękny, zakrzywiony design, z którego słynie Laguiole. Ostrza wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej, a rękojeści często są z drewna, kości lub innych naturalnych i trwałych materiałów.
Jak konserwować nóż kelnerski Laguiole
Zawsze po użyciu wyczyść nóż kelnerski. Po prostu opłucz go ciepłą wodą i użyj miękkiej szczoteczki do naczyń lub gąbki.
Upewnij się, że nóż kelnerski jest suchy, zanim go odłożysz.